Verloskundingenpraktijk Juf Ooievaar

Praktijk

Wij zijn Ānandā, Lotte en Kim, samen vormen wij sinds oktober 2013 Verloskundigenpraktijk Juf Ooievaar. We zijn een klein en enthousiast team van drie verloskundigen. Dit betekent persoonlijke begeleiding, en altijd rechtstreeks contact met één van ons. Omdat we met z’n drieën zijn zul je ons allemaal goed leren kennen. Dit vinden wij erg belangrijk omdat een persoonlijke benadering en betrokkenheid bij ons voorop staan. Daarnaast is kwaliteit van zorg en professionaliteit ook van groot belang. Wij werken volgens de nieuwste inzichten en blijven hiervan op de hoogte door regelmatig deel te nemen aan bijscholingen.

Als praktijk zijn wij aangesloten bij het Verloskundig Samenwerkingsverband Heerenveen, hierbij zijn gynaecologen van de Tjongerschans, verloskundigen en kraamzorgorganisaties betrokken. Samen werken wij aan de verbetering van de geboortezorg in de regio.

Wij hebben regelmatig stagiaires van de Verloskunde Academie Groningen. Zo helpen we mee aan de ontwikkeling van toekomstig verloskundigen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kan dit altijd aangegeven worden.

Mocht het voorkomen dat we meerdere bevallingen tegelijk hebben zullen we altijd eerst elkaar bellen voor hulp en als dat niet lukt kunnen we een beroep doen op verloskundigenpraktijken uit de buurt.

Zwanger? Wij begeleiden je graag in deze bijzondere periode
Verloskundingenpraktijk Juf Ooievaar
Juf Ooievaar Wolvega

06-27119536 | info@jufooievaar.nl | Keiweg 4B, 8471 CX Wolvega

06-27119536 | info@jufooievaar.nl | Keiweg 4B, 8471 CX Wolvega