Verloskundingenpraktijk Juf Ooievaar

Kraambedcontroles

In de kraamweek komen we bij jullie langs op huisbezoek. Tijdens dit huisbezoek verzorgen wij, in samenwerking met de kraamverzorgende, de standaard controles. Dit houdt onder andere in dat wij kijken naar je temperatuur, het bloedverlies beoordelen, de hechtingen controleren, de voeding bespreken, de kleur van je kindje beoordelen, enz. De visite wordt meestal afgelegd in de ochtenduren tussen 9.00 en 13.00 uur. Als wij het erg druk hebben met bevallingen dan kan het voorkomen dat wij pas in de middag langskomen. De visite duurt soms maar 10 minuten, maar kan ook uitlopen als zich problemen voordoen. De huisbezoeken worden afgewisseld met telefonisch contact.

Wij streven er naar dat jij de verloskundige die jouw bevalling heeft begeleid ook terugziet in de kraamweek of bij de nacontrole (na 6 weken bij ons op de praktijk). Dit geeft jou en je partner de kans om vragen te stellen over de bevalling en geeft ons de mogelijkheid om eventueel duidelijkheid te geven.

Meestal wordt de zorg van de kraamweek op dag 8 afgesloten. Tijdens dit laatste huisbezoek praten we met je over verschillende zaken zoals anticonceptie en de nacontrole.

Verloskundingenpraktijk Juf Ooievaar
Juf Ooievaar Wolvega

0561-226016 | info@jufooievaar.nl | Griffioenpark 7, 8471 KR Wolvega

0561-226016 | info@jufooievaar.nl | Griffioenpark 7, 8471 KR Wolvega