Verloskundingenpraktijk Juf Ooievaar

Geboorteplan

Een geboorteplan is een manier om je (samen) voor te bereiden op de komende bevalling.
Je laat aan elkaar (als partners) en aan je verloskundig hulpverlener (verloskundige, gynaecoloog) weten wat je wel of juist niet wilt bij je bevalling. We zullen ons best doen zoveel mogelijk rekening met jullie wensen te houden, maar daarbij is de medische conditie van moeder en kind doorslaggevend.

Mocht je specifieke wensen hebben die niet zijn besproken, zet deze dan kort en bondig op papier. Je krijgt van ons een geboorteplan formulier mee dat je thuis kunt invullen.

Samen met het geboorteplan krijg je van ons de folders ‘Hoe bereid je je voor?’ en ‘hoe ga je om met pijn’. We raden je aan deze folders te lezen, voordat je een geboorteplan maakt. Bij 34-36 weken bespreken we met je/jullie de bevalling en het geboorteplan en leggen we uit wanneer je ons moet bellen indien de bevalling zich aankondigt. Voor meer informatie kun jij kijken op http://deverloskundige.nl/bevalling

Mocht je specifieke wensen hebben die niet zijn besproken, zet deze dan kort en bondig op papier. Je krijgt van ons een geboorteplan formulier mee dat je thuis kunt invullen. Klik hier om alvast een geboorteplan te kunnen bekijken.

Verloskundingenpraktijk Juf Ooievaar
Juf Ooievaar Wolvega

06-27119536 | info@jufooievaar.nl | Keiweg 4B, 8471 CX Wolvega

06-27119536 | info@jufooievaar.nl | Keiweg 4B, 8471 CX Wolvega